foto

Else Quecke

  • nar. 5.9.1907
    Duisburg, Německá říše
  • zem. 19.6.2004 (96 let)
    Bad Wiessee, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Von Frau zu Frau: Die Sammlerin (TV film)
1993 Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
1991 Pizza Colonia
1990 The Children
1988 Angriff, Der
1987 Tatort - Die Macht des Schicksals (TV film)
1986 Lieber Arthur (TV film)
1985 Mit Axel auf Achse (TV film)
1984 Das Geschenk (TV film)
Tapetenwechsel
1983 Das Traumschiff - Damenbesuch/Karl und Anna/Liebe durch zwei (TV film)
Wie es geschah (TV film)
1982 Ab in den Süden (TV film)
Christian und Christiane (TV film)
Heuler, Der (TV film)
1981 Familientag
1980 Místo činu - Nouzové řešení (TV film)
1978 Ein Mord am Lietzensee (TV film)
1977 Mulligans Rückkehr (TV film)
Místo činu - Tři oprátky (TV film)
Rentenspiel, Das (TV film)
Tatort - Das Mädchen am Klavier (TV film)
1976 Der Aufregende Fall des Studienrats Adam Juracek (TV film)
Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Sperrmüll (TV film)
1975 Hahnenkampf (TV film)
Memento Mori (TV film)
1974 Bettelprinzess, Die (TV film)
Tatort - Zweikampf (TV film)
1972 Deutsche Novelle (TV film)
1971 Der Schlafwagenkontrolleur (TV film)
Der Selbstmörder (TV film)
Freitags dienstbereit - Passage-Apotheke (TV film)
1970 Abseits (TV film)
Tage der Rache (TV film)
1969 Horror (TV film)
Lovecké výjevy z Dolních Bavor
1967 Abgründe (TV film)
Neapolitanische Hochzeit (TV film)
1966 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)
Die Tage und Nächte der Beebee Fenstermaker (TV film)
Liselotte von der Pfalz
Robert (TV film)
1965 Colombe (TV film)
Der Diplomat auf Eis (TV film)
Herr Kayser und die Nachtigall
Olivia (TV film)
1964 Aktion T 4 (divadelní záznam)
Lausbubengeschichten
1963 Hedda Gabler (TV film)
1962 Die Soldaten (TV film)
Feuertreppe, Die (TV film)
Lockende Tiefe (TV film)
1961 Der Fall Winslow (TV film)
Unsere kleine Stadt (TV film)
1960 Gaslicht (TV film)
1959 Der Haustyrann
1957 Noc, ve které přišel ďábel
1956 Herzlich willkommen? (TV film)
Smaragden - Geschichte (TV film)
1955 Admiral Bobby (TV film)

TV seriály

1996 Bruder Esel (TV seriál)
Die Geliebte (TV seriál)
1995 Und tschüss! (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Montagsfamilie (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Kein schöner Land (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Engel auf Rädern (TV seriál)
Nordlichter: Geschichten zwischen Watt und Wellen (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Die Knapp-Familie (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
Parole Chicago (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
Kläger und Beklagte (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace