foto

Tobias Anderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Chuť lásky
2004 Harvest of Fear
1999 Take My Advice: The Ann and Abby Story (TV film)
1998 Konečná spravedlnost (TV film)
Zlomené srdce (TV film)
1997 Odveta (TV film)
Smrt v odlesku slávy (TV film)
1995 Bez důkazů
1990 Girl of the Limberlost, A (TV film)
1988 Stín smrti
1987 Vlkodlak se vrací (TV film)
1980 Bogie (TV film)
1978 Harper Valley P.T.A.

TV seriály

2013 Grimm (TV seriál)
Posedlý (S03E06)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lost Heir Job (S02E09)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
Here's to Good Friends (S01E08)
1982 The Incredible Hulk (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Omnibus (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky