foto

Robin Langford

  • nar. 1953
    Cheltenham, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2014
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Pevnost
1982 Návrat vojáka
Privates on Parade
1973 Diamonds on Wheels
1967 Komedianti
1922 Sinister Street

TV seriály

2014 Grimm (TV seriál)
Lovec skalpů (S03E12)
2013 Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
1985 Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 The Prisoner of Zenda (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1983 Mansfield Park (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1972 The Black Arrow (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Tom Brown's Schooldays (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
1968 Ukridge (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace