foto

Sasha Roiz

  • nar. 21.10.1973 (43 let)
    Tel Aviv, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sasha Roiz se narodil 21. října 1973 v Izraelském Tel Avivu. Jeho rodiče jsou ruskými židy a v roce 1980 se celá rodina přestěhovala do Kanadského Montrealu. Sasha studoval historii, až poté se připojil k divadelní škole v Montrealu. Později absolvoval Guoldford School of Acting v Anglii.

Objevil se v řadě televizních seriálů, na kontě má takové kousky jako CSI: MIAMI, NCIS, DR. HOUSE, MENTALISTA, ANATOMIE LŽI nebo TERMINÁTOR: PŘÍBĚH SÁRY CONNOROVÉ. Výraznější roli dostal v seriálu SKLADIŠTĚ 13, kde hrál jednoho ze „záporáků“ třetí série - nesmrtelného Marcuse Diamonda.

V roce 2008 dostal roli Sama Adama v seriálu CAPRICA. V roce 2011 byl obsazen do jedné z nejzáhadnějších postav seriálu GRIMM. Hraje tady Kapitána Renarda, jehož úmysly rozhodně nepatří k těm, které by se daly označit za křišťálově čisté.

Momentálně žije v Los Angeles, plynně mluví třemi jazyky a to anglicky, francouzsky a rusky. Rád se věnuje fyzickým aktivitám všeho druhu, ale i čtení a psaní.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pompeje
2012 Extracted
Neighbors
2010 Odpočítávání
2008 Victor (TV film)
2006 Man of the Year
16 bloků
2005 Přepadení 13. okrsku
Stav nouze (TV film)
Země mrtvých
2004 Dead Lawyers (TV film)
Den poté

TV seriály

2017 Salvation (TV seriál)
Coup de Grace (E10)
Grimm (TV seriál)
Konec (S06E13)
Zerstörer přichází (S06E12)
Za zrcadlem (S06E11)
další epizody (13)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
další epizody (16)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Král krys (S05E05)
Souboj o krásnou pannu (S05E04)
další epizody (20)
2014 Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
O Grimmovi, který ukradl Vánoce (S04E07)
Dálnice plná slz (S04E06)
další epizody (22)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Kanálníci (S03E07)
Posedlý (S03E06)
další epizody (18)
2012 Grimm: Bad Hair Day (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
To Protect and Serve Man (S02E11)
The Hour of Death (S02E10)
další epizody (27)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Danse Macabre (S01E05)
další epizody (7)
Husbands (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Soutěž krásy (S03E23)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Životní zkouška (S01E03)
Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Gerily v mlze (S06E11)
2004 Delta State (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Jane Show, The (TV seriál)
Power Strikers, The (TV seriál)
Show Me Yours (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace