foto

Anke Schwiekowski

  • nar. 24.10.1966 (52 let)
    Braunschweig, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ein riskantes Spiel (TV film)
Láska s nápovědou (TV film)
Mit sechzehn bin ich weg
2007 Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
2002 Family Affairs - Gier nach Glück (TV film)
2001 Holky to chtěj taky
1998 Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
1997 Vražedná past (TV film)

TV seriály

2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 Schulmädchen (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražedný trojúhelník (S06E02)
2000 Großstadtträume (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace