foto

Josh Cole

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zevláci vs. Zombíci
2011 Báječný hotel Marigold
2009 Levá nebo pravá
2008 Love Me Still
Zrcadla
2005 Sexy botky
2004 Špinavá válka (TV film)
Život a smrt Petera Sellerse
2003 Falling Slowly
2002 Daniel Deronda (TV film)
Tough Love (TV film)
2001 Bunkr
Běhna (TV film)
Druhá míza
Goodbye, Mr Steadman (TV film)
Sword of Honour (TV film)
The Hunt (TV film)
2000 Pláž

TV seriály

2011 Becoming Human (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)