foto

Christian Kerepeszki

  • nar. 1969
    Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Preis des Lebens (TV film)
2014 Tatort - Wahre Liebe (TV film)
2012 Život není med
2011 Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
2010 Ins Blaue (studentský film)
Výkřiky do tmy (TV film)
Was es ist (studentský film)
2009 Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
Sight (studentský film)
Tatort - Im Sog des Bösen (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
2006 37 ohne Zwiebeln
Fast Fiktion
2005 Hier kriegt keiner was geschenkt (studentský film)
1999 Eastie Boys

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Marathongirl (S10E13)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Skater-Träume (S15E17)
2013 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Die Challenge (S02E02)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky