foto

Theresa Berlage

  • nar. 1969
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Tatort - Tödliche Flut (TV film)
2019 Weil du mir gehörst (TV film)
2014 Geschlechtskriegerinnen, Die
2011 Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Life Is Easy (studentský film)
2009 Tatort - Herz aus Eis (TV film)
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Ein Kinderspiel (studentský film)
2003 Adam & Eva
Die Ritterinnen
1992 Deutschfieber

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Marathongirl (S10E13)
2017 Über die Grenze (TV seriál)
Gesetzlos (E02)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Lernen und Loslassen (S01E40)
Alles Klara (TV seriál)
Adalmars Fluch (S03E07)
Policie Hamburk (TV seriál)
Bis zum Umfallen (S10E16)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind alle keine Engel (E12)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední smích (S02E16)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Smrt na jatkách (S03E11)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In dieser Nacht (E44)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Láska u fjordu (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Masernparty (S09E01)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Halbe Volte (S04E08)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Místo činu (TV seriál)
Hamburg - Inkognito (S01E512)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky