foto

Theresa Berlage

  • nar. 1969
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nachtschicht - Wir sind alle keine Engel (TV film)
2014 Geschlechtskriegerinnen, Die
2012 Stubbe - Von Fall zu Fall: In dieser Nacht (TV film)
2011 Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 Byl to jeden z nás (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Life Is Easy (studentský film)
2009 Tatort - Herz aus Eis (TV film)
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Ein Kinderspiel (studentský film)
2003 Adam & Eva
Die Ritterinnen
2002 Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
1992 Deutschfieber

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Marathongirl (S10E13)
2017 Über die Grenze (TV seriál)
Über die Grenze - Gesetzlos (E02)
2016 Alles Klara (TV seriál)
Adalmars Fluch (S03E07)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Sibel & Max (TV seriál)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Smrt na jatkách (S03E11)
Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná pomsta (S04E11)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Láska u fjordu (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Masernparty (S09E01)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky