Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Desať väzňov bojujúcich v krásnom tropickom prostredí na život a na smrť a to všetko snímané online kamerami, ktoré to v priamom prenose servírujú na internete po celom svete. Stačí mať iba kreditku a zadať číslo účtu. Aj keď ide o béčko a to podotýkam brutálne a surové béčko predsa len je to lákavé.Ono je to v podstate celkom dobrá zábava ak teda pristúpite na fakt, že ide o akčnú jazdu, ktorá ponúka brutálne súboje, exotickú pastvu pre oči a celkom zaujímavý story, ktorý príjemne odsypáva (jednoducho od začiatku je jasné o čom to je a ako to asi aj dopadne). Steve Austin je charizmatický zabijak, ktorého by ste zrejme na pustom ostrove nechceli stretnúť a Vinnie Jones je mu plnohodným súperom. A keďže protiklady sa navzájom priťahujú, je radosť sledovať ako to medzi nimi iskrí. P.S.Niekedy som mal pocit, že je tej brutality v pästných súbojoch až príliš (o chaotickom zostrihaní nehovoriac). ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Mám rád takéto filmové vyvražďovačky a lovy ľudí, ako zábava to je fajn, no je tu až príliš veľa mínusov. Okrem úbohého deja, ktorý je v takýchto filmoch samozrejmosťou, ani samotné to vyvražďovanie za veľa nestojí. Nejaké bitky, pár výstrelov, celkom nuda. Do toho rozkývaná kamera, kým platiaci diváci na nete to sledujú zväčša statickými kamerami, čo by pre lepšiu atmosféru bolo asi vhodnejšie aj pre film. Emócie v bare priateľov hlavného hrdinu boli iba na smiech, lebo filmári sa vôbec nesnažili, aby podobné emócie zažívali aj diváci filmu. A to zbytočné moralizovanie, že ľudia sa radi pozerajú na násilie do takéhoto filmu fakt nepatrí, toto by mala byť odľahčená zábava. Ak chceli tvorcovia týmto filmom na niečo poukázať, zvolili veľmi zlú formu. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dost připomínal Běžícího muže. Vinnie Jones je pašák a ikdyž vám možná budu připadat jako hajzl, fandil sem jemu. Steve Austin je obyčejná hora masa a to je vše. Po scénáristické stránce je film chabší, ale po stránce akcí je super. Ruční kamera mi vyhovuje pokud něco při soubojích vidím a tady sem viděl. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem vždycky říkala, že reality show jsou šílené. Teď se mi to jen potvrdilo. Násilí plodí jenom nasilí. Pro sledovanost uděláme všechno. Na opuštěném ostrově vysadíme pár vrahounů a budeme sledovat, jak se budou likvidovat na vzájem. Vyhrát může jen jeden. Jenže tahle show se vymkne kontrole. Chvílemi jsem film sledovala s otevřenou pusou. Doufám, že reality show nikdy tuhle hranici nepřekročí. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Škoda. Námět vypadal slibně, a prvních pár desítek minut se povedlo, ale pak to s filmem šlo rychle z kopce. Problém číslo jedna je hlavní kladný hrdina. Mě byl celou dobu neuvěřitelně nesympatický,a z celého srdce jsem si přál, ať už konečně zdechnne. Příběh se mi ze začátku líbil, sice vykrádá (btw výborné) Battle Royale, ale pro béčkový akčňák to stačilo. Akce a bitky pěkný a krásně brutální. Bohužel pak se objeví problém číslo dvě, a to snaha o nějaký morální přesah. Film se zcela evidentně snaží ukázat, že celá ta show je špatná, ale argumentace protistrany je mnohem logičtější, a tak jsem chtě nechtě fandil těm "špatnejm". Konec filmu pak byla vyložená trapnost, která všechno definitvně pohřbila. A když jsem poslouchal ty rádobydojemný projevy, tak jsem měl chuť si propíchnout uši. Scénáristovi dát ruce do svěráku a točit. Takhle zku*vit dobrej film, to se jen tak nevidí. Pokud by se vzdal laciné snahy o morální přesah, a nechal to jako drsný survival thriller, tak by mohla vzniknout parádní béčková jízda. Škoda. /30% a 2*/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)
  • Ve scéně v čase 1:22:32 Ewan McStarley (Vinnie Jones) vystřílí ze zbraně Armscor M30R6 12 nábojů, přestože zbraň je na náboje 4. (dc125)
  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama