foto

Tom Szolossi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 It Waits
1998 Vykosťovač
1997 Sněhurka - Příběh hrůzy
1988 Hra pro dva
1987 Three O'Clock High
1979 Girl Who Saved the World, The (TV film)

TV seriály

2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Porod (S02E07)
Mrak (S01E05)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Joe's Life (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Torkelsons, The (TV seriál)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Miss Galaxie (S02E21)
1986 Outlaws (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S01E12)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace