foto

Frank L. Fleming

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Vidím jenom tebe
2014 Velký draft
2011 Kazatel Kalašnikov
2010 Hezké vstávání
2009 Veronika se rozhodla zemřít
2007 Lovec draků
Melodie mého srdce
2006 Amorův úlet
Horší už to nebude
2005 Hranice života
2004 The Woodsman
2001 Nic takového
Ples příšer

TV seriály

2018 Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (7)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (10)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 5 (S01E05)
Part 4 (S01E04)
Part 3 (S01E03)
další epizody (4)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (9)
2014 Power (TV seriál)
Not Exactly How We Planned (S01E01)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Na křižovatce (S03E09)
Konec hry (S03E08)
Jasné znamení (S03E07)
další epizody (20)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
Zapomenutý notebook (S02E09)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
další epizody (10)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace