foto

Frank L. Fleming

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Vidím jenom tebe
2014 Velký draft
2011 Kazatel Kalašnikov
2010 Hezké vstávání
2009 Veronika se rozhodla zemřít
2007 Lovec draků
Melodie mého srdce
2006 Amorův úlet
Horší už to nebude
2005 Hranice života
2004 The Woodsman
2001 Nic takového
Ples příšer

TV seriály

2020 Power (TV seriál)
Exactly How We Planned (S06E15)
Reversal of Fortune (S06E14)
It's All Your Fault (S06E13)
další epizody (5)
2019 Power (TV seriál)
No One Can Stop Me (S06E10)
Scorched Earth (S06E09)
Deal with the Devil (S06E08)
další epizody (10)
2018 Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (7)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (10)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 5 (S01E05)
Part 4 (S01E04)
Part 3 (S01E03)
další epizody (4)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (9)
2014 Power (TV seriál)
Not Exactly How We Planned (S01E01)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Na křižovatce (S03E09)
Konec hry (S03E08)
Jasné znamení (S03E07)
další epizody (20)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
Zapomenutý notebook (S02E09)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
další epizody (10)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
I Love You, Mommy (S05E04)
2011 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
There's Only One Way to Try a Case (S04E01)
2010 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Your Secrets Are Safe (S03E01)
2009 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Podívej se, co vyhrabal tentokrát (S02E12)
Londýn, ovšem (S02E11)
A jé, naše realistka (S02E10)
další epizody (12)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Protože Patty znám (S01E13)
Už není žádné my (S01E12)
Já ty lidi nesnáším (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky