foto

Juliet Polcsa

  • nar. 10.3.1961 (58 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Země naděje
2011 Arthur
2010 Poldové
2009 Nejlepší z Brooklynu
Papírový hrdina
2007 Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day (TV film)
Zákony Brooklynu
2004 Táta na plný úvazek
2002 Bombakšeft
2001 Letní vzplanutí
2000 Tajemství
1999 30 Days
1998 Podvodníci
Poprava
1997 Podezřelý
1996 Žranice
1995 Café Society
1992 Věčná blaženost
1989 Vlastní krev

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Accredo (S20E05)
Revenge (S20E04)
Zero Tolerance (S20E03)
další epizody (5)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unintended Consequences (S19E06)
Complicated (S19E05)
No Good Reason (S19E04)
další epizody (6)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Intersecting Lives (S17E22)
Assaulting Reality (S17E21)
Fashionable Crimes (S17E20)
další epizody (12)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Depravity Standard (S17E09)
Melancholy Pursuit (S17E08)
Patrimonial Burden (S17E07)
další epizody (9)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Stasis (S01E07)
Spit (S01E06)
další epizody (8)
2010 Rubicon (TV seriál)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Nový příchod (S06E19)
další epizody (9)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
další epizody (12)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Zkušební sen (S05E11)
další epizody (13)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Volání o pomoc (S04E11)
další epizody (13)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
Noční výlet (S03E11)
další epizody (13)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
další epizody (13)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Hit je hit (S01E10)
Boca (S01E09)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace