Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sopranovi lidé začnou zběsile „uklízet“, když se k nim donesou zvěsti o vyšetřování FBI. V televizi jsou jmenováni ti, kteří figurují na seznamu mafie. Jen Christopher mezi nimi není a má z toho pořádnou depresi.Teprve když se jeho jméno objeví v novinách, uklidní se. Junior navštíví Livii a ta mu prozradí, že Tony se léčí u psychoterapeutky. A tak je obvinění federálů tím posledním problémem, na který Tony myslí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You shot my foot!" "It happens." Federáli začínajú pomaly vystrkávať rožky a Tony sa spolu s kunpánmi logicky dostáva pod tlak. Ůstrednou postavou epizódy bol Christopher a jeho mentálne rozpoloženie, jeho výbuch v cukrárni a Tonyho u svojej cvokárky boli rozhodne dva najsvetlejšie momenty, ktoré nám tentoraz tvorcovia ponúkli... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, že se konečně o všechno začala zajímat FBI. Díl se nese v rytmu pořádného jarního úklidu. Staří mafiánští mazáci musejí uklízet, ačkoli nechtějí a mladá mafiánská krev by uklízela tak ráda, ale nemusí, protože se o ně nikdo nezajímá, a tak si ventilují svojí stagnaci v rámci mafiánské hierarchie třeba v pekařství. [80 %] ()

Zajímavosti (1)

  • Christopher (Michael Imperioli) střelí prodavače v obchodě do nohy, protože ho nechává čekat, než jej obslouží. Ze stejného důvodu je Michael Imperioli střelen také do nohy ve filmu Mafiáni (1990). (Dhalsim)

Reklama

Reklama