foto

Maria Sebaldt

  • nar. 26.4.1930 (89 let)
    Berlín-Steglitz, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Loď snů: Mauricius (TV film)
2011 Loď snů - Bora Bora (TV film)
Loď snů - New York (TV film)
2010 Meine wunderbare Familie ...auf neuen Wegen (TV film)
2009 Plötzlich Onkel (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Mein Traum von Venedig (TV film)
2006 Loď snů - Singapur a Bali (TV film)
2004 Loď snů - Sri Lanka (TV film)
Rosamunde Pilcher: Pouto lásky (TV film)
2001 Eine Liebe auf Mallorca 3 (TV film)
2000 Eine Liebe auf Mallorca 2 (TV film)
1999 Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Eine Liebe auf Mallorca (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Sein letzter Fall (TV film)
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1990 So ein Schlawiner (TV film)
1986 Zerbrochene Brücken (TV film)
1983 Das Traumschiff - Herz ist Trumpf/Sängerin und Zauberer/Bordbekanntschaften (TV film)
Frau Juliane Winkler (TV film)
Rendevous der Damen (TV film)
1982 Schuld sind nur die Frauen (TV film)
Urlaub am Meer (TV film)
1981 Das Traumschiff - Der Ausreißer/Die Hochzeitsreise (TV film)
Keine Angst vor Verwandten! (TV film)
Streichquartett (TV film)
Zurück an den Absender (TV film)
1980 Pension Schöller (TV film)
1979 Die großen Sebastians (TV film)
Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)
1978 Der große Karpfen Ferdinand und andere Weihnachtsgeschichten (TV film)
1977 Endstation Paradies (TV film)
Erben ist menschlich (TV film)
1973 ...aber Jonny!
Diamantenparty (TV film)
Zu einem Mord gehören zwei (TV film)
1972 Mancher lernt's nie (TV film)
Manolescu - Die fast wahre Biographie eines Gauners (TV film)
Scheidung auf musikalisch (TV film)
1970 Auf und davon (TV film)
1969 Christoph Kolumbus oder Die Entdeckung Amerikas (TV film)
1968 Das höhere Leben (TV film)
Die schwarze Sonne (TV film)
Peter und Sabine
1966 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)
Oh, diese Geister (TV film)
1965 Pistoleros de Arizona, Los
1964 Die Zwiebel (TV film)
Kein Ersatz für Perlen (TV film)
Vorsicht Mister Dodd
1963 Bekenntnisse eines möblierten Herrn, Die
Charleys Tante
Haus der Schönheit (TV film)
Kriminalmuseum - Nur ein Schuh (TV film)
1962 Der Marquis von Keith (TV film)
Schönes Wochenende (TV film)
Vogelhändler, Der
1961 Barbara - Wild wie das Meer
Das nasse Leben : Erinnerungen einer Brustschwimmerin (TV film)
Frau Cheneys Ende
Im sechsten Stock
1960 Das hab ich in Paris gelernt
Das schwarze Schaf
Eine Frau fürs ganze Leben
Frauen in Teufels Hand
Hauptmann - deine Sterne
1959 Buddenbrooks - 2. Teil
Das große Messer (TV film)
Ich bin kein Casanova
Mein ganzes Herz ist voll Musik
Nick Knattertons Abenteuer - Der Raub der Gloria Nylon
Peter schießt den Vogel ab
Tausend Sterne leuchten
1958 Blätter im Winde (TV film)
Grabenplatz 17
Hoppla, jetzt kommt Eddie
Nick Knattertons Abenteuer
Seine Hoheit war ein Mädchen
Vater, Mutter und neun Kinder
Wenn Mädchen ins Manöver zieh'n
Zauber der Montur
1957 Frau, die weiß, was sie will, Eine
Frauen sind für die Liebe da
Lemkes sel. Witwe
Tolle Nacht
Zasnoubení v Curychu
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Dany, bitte schreiben Sie
Die Rosel vom Schwarzwald
Heiße Ernte
Hejtman z Kopníku
Nacht der Entscheidung
Rosel vom Schwarzwald
1955 Alibi
Liebe ohne Illusion
Mädchen ohne Grenzen
Urlaub auf Ehrenwort
Vatertag
1954 Das ideale Brautpaar
Heilige Lüge, Die
Ihre große Prüfung
Zarewitsch, Der
Zigeunerbaron, Der
1953 Die Stärkere
Geliebtes Leben
So ein Affentheater
Straßenserenade
Wenn am Sonntagabend die Dorfmusik spielt

TV seriály

2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Třídní sraz (S09E06)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Liebe ist Privatsache (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Mit Herz und Schnauze (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál) - a.z.
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1982 Toutes griffes dehors (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Frau über vierzig (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Karl, der Gerechte (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
1972 Manulescu (TV seriál)
1971 Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1961 Adieu, Prinzessin (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1980 Wissen Sie es besser?! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace