foto

Harry Hardt

  • nar. 4.8.1899
    Pola, Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.11.1980 (81 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Egon Schiele - Exzesse
1980 Maria Theresia (TV film)
1974 Karl May
1972 Hexen geschändet und zu Tode gequält
1971 Die Schrott-Story (TV film)
Ich träume von Millionen (TV film)
Sankt Peters Regenschirm (TV film)
1970 Das Kamel geht durch das Nadelöhr (TV film)
Die Zirkusprinzessin (TV film)
Fall Regine Krause (divadelní záznam)
Finder, bitte melden (TV film)
Josefína Mutzenbacher
Komm nach Wien, ich zeig dir was!
1968 Das Missverständliche im Leben des Herrn Knöbel (TV film)
Nächste Herr, dieselbe Dame, Der
1967 ...und zweitens bin ich siebzehn! (TV film)
Der Röhm-Putsch (TV film)
1965 Fall Harry Domela, Der (TV film)
Tausend Takte Übermut
1964 Die Teepuppe (TV film)
1963 Als ich beim Käthele im Wald war
Kleider machen Leute (TV film)
Lady Frederick (TV film)
1962 Das Wunderkind Europas (TV film)
Impresario von Smyrna, Der (TV film)
1961 Cancan und Bakarole (TV film)
Der Hochtourist
Du holde Kunst - Szenen um Lieder von Franz Schubert (TV film)
Kleine Napoleon, Der (TV film)
Staatsaffairen (TV film)
Unsere tollen Tanten
1960 Es geschah in Paris (TV film)
Willy, der Privatdetektiv
1959 Der Fall Pinedus (TV film)
Die Wahrheit über Rosemarie
1957 Europas neue Musikparade 1958
Panne, Die (TV film)
1956 Mädchen Marion, Das
1955 Es geschah am 20. Juli
Gestatten, mein Name ist Cox
Königswalzer
Marianne de ma jeunesse
Sarajevo
Spionage
1954 Die kleine Stadt will schlafen gehen
Ewiger Walzer
Jednotka 08/15 - Před bojem
Kaisermanöver
Sonne von St. Moritz, Die
1953 Alles für Papa
Der Feldherrnhügel
Kaiserwalzer
Wirbel um Irene
1951 Asphalt
Das Herz einer Frau
1950 Großstadtnacht
Romanzo d'amore
1949 Wiener Mädeln
1945 Am Abend nach der Oper
1943 Der Ochsenkrieg
Dobrodružství barona Prášila
Radostné prázdniny
Zwei glückliche Menschen
1942 Anuška
Die Nacht in Venedig
Fall Rainer, Der
Geliebte Welt
Velký král
Vom Schicksal verweht
Zlaté město
1941 Jakko
Sechs Tage Heimaturlaub
Žaluji
1940 Der Sündenbock
Herz ohne Heimat
Hvězda z Ria
Pandur Trenck
Percy na scestí
Veselé ženy vídeňské
1939 Maria Ilona
Protiva
Zlatá maska
1938 Das große Abenteuer
Hráč
1937 Fridericus
Korunní svědkyně
La Habanera
Sherlock Holmes
Signal in der Nacht
1936 Es geht um mein Leben
Eskapade
Guten Abend, gute Nacht
Horch, horch, die Lerch im Ätherblau
Nemožná žena
Onkel Bräsig
Wie imponiere ich meiner Frau?
Žebravý student
1935 Artisté
Barkarola
Der alte und der junge König - Friedrichs des Grossen Jugend
Der blaue Diamant
Kampf um Kraft
Mein Leben für Maria Isabell
Nacht der Verwandlung
Petersburger Nächte
Wenn die Musik nicht wär
1934 Cikánská krev
Das verlorene Tal
Die Insel
Ein Mann will nach Deutschland
Jungfrau gegen Mönch
Nebezpečné dobrodružství
Schwarzer Jäger Johanna
Zu Straßburg auf der Schanz
1933 Byl jednou jeden muzikant...
Die Fahrt ins Grüne
Die unsichtbare Front
Kampf um Blond
Pan Saval, milionář
V poutech zákona
Žena v ohni
1932 Das Geheimnis um Johann Orth
Das Millionentestament
Hraběnka Monte Christo
Kriminalreporter Holm
Nackte Wahrheit, Die
Strafsache von Geldern
Strich durch die Rechnung
Süsses Geheimnis, Ein
Unter falscher Flagge
1931 Arme, kleine Eva
Der unbekannte Gast
Fremde, Die
Grock
Im Geheimdienst
Liebeskommando
Mary
Tänzerinnen für Süd-Amerika gesucht
Täter gesucht
1930 C. a k. polní maršálek (německá verze)
Der weiße Teufel
Die Jagd nach der Million
Die Sünde der Lissy Krafft
Donauwalzer
Stíny londýnských nocí
Verklungene Träume
Warschauer Zitadelle, Die
Zwei Krawatten
1929 Die Schleiertänzerin
Die kleine Veronika
Es flüstert die Nacht
Flucht in die Fremdenlegion
Hochverrat
Lež Niny Petrovny
Manolescu, Král dobrodruhů
S.O.S. Schiff in Not
Spelunke
Sturmflut der Liebe
Was ist los mit Nanette?
1928 Casanovas Erbe
Der gefesselte Polo
Fünf bange Tage
Rapsodie lásky
Rutschbahn
1927 Das edle Blut
Der Feldmarschall
Der Zigeunerbaron
Die Frau im Schrank
Die weisse Sklavin
Ein Mordsmädel
Gefährdete Mädchen
Grand Hotel...!
Hast Du geliebt am schönen Rhein?
Kinderseelen klagen euch an
Klettermaxe
Sturmflut
1926 Der Provinzonkel
Der krasse Fuchs
Die kleine Inge und ihre drei Väter
Zopf und Schwert - Eine tolle Prinzessin
1925 Der Hahn im Korb
Der Mann im Sattel
Der Trödler von Amsterdam
Frau von vierzig Jahren, Die
Ihre letzte Dummheit
Im Namen des Kaisers
Vorderhaus und Hinterhaus
1924 Die große Unbekannte
Ein Traum vom Glück
Frühlingsfluten
Nanon
Thamar, das Kind der Berge
Trosečníci života aneb Píseň lásky
Um eine Million
1923 Frauenmoral
Fräulein Raffke
Paganini
Wettlauf ums Glück
1922 Der falsche Dimitri
Es leuchtet meine Liebe
1921 Der Leidensweg der Inge Krafft
Der ewige Kampf
1920 Frauen vom Gnadenstein

TV seriály

1979 Lumière des justes, La (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
Okay S.I.R. (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Merkwürdige Geschichten (TV seriál)
Omer Pacha (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)

Dokumentární

1929 2. Ungarische Rhapsodie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace