foto

Jill Savitt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Mortdecai: Grandiózní případ
2014 Mezi náhrobními kameny
2012 Expresní zásilka
2008 Boj o patent
2007 Komplic
The Thick of It (TV film)
2004 Tajemné okno
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
2001 More, Patience (TV film)
1999 Ozvěny mrtvých
1997 Lhaní po americku
1996 Zpětná reakce
1994 Miliónový šek
1993 Ideální milenka
Podvodníci
1992 Buffy, zabíječka upírů
1991 Trestanci
Čínský měsíc
1988 Úplněk v modré vodě
1987 Světlo mého dne
1985 Key Exchange

TV seriály

2012 Bunheads (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
Turtle Undefeated (S01E05)
Home Inspected (S01E02)
2005 Zjevení (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
Dům neznamená domov (S05E22)
Návštěva u Emily a Richarda (S05E20)
další epizody (8)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Emily má rande (S05E09)
Skok do neznáma (S05E07)
Rande ve čtyřech (S05E05)
další epizody (5)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
Rozluč se, Gracie (S03E20)
První pořádný mejdan (S03E19)
další epizody (12)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
A hra začíná (S03E08)
Taneční maraton (S03E07)
další epizody (16)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Mladíček na útěku (S02E09)
Jablko nepadá daleko od stromu (S02E07)
Nick a Nora/Sid a Nancy (S02E05)
další epizody (11)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Láska, válka a sníh (S01E08)
Narozeninové večírky pro Rory (S01E06)
další epizody (6)
1999 Roswell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace