foto

Stuart Orme

  • nar. 1942
    Derby, Derbyshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Jack Taylor: Blood Cross (TV film)
Jack Taylor: Nemesis (TV film)
2013 Jack Taylor: Priest (TV film)
Jack Taylor: Shot Down (TV film)
Jack Taylor: The Dramatist (TV film)
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
2010 Jack Taylor: The Guards (TV film)
2006 Ghostboat (TV film)
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Strašidélko Plísňák (TV film)
2002 Sbohem, pane profesore (TV film)
2001 Ztracený svět (TV film)
2000 Podvod (TV film)
Zapomenutý zločin (TV film)
1999 The Waiting Time (TV film)
1998 Nebe na zemi (TV film)
1996 The Sculptress (TV film)
1994 Vládci loutek
1993 Neopouštěj mě (TV film)
Question of Guilt, A (TV film)
1991 Jute City (TV film)
1990 Vrahovy ruce (TV film)
1989 Loupež (TV film)
Wolves of Willoughby Chase, The

TV seriály

2017 Doktor Martin (TV seriál)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
První zoubky (S08E05)
Víra (S08E04)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2013 Foylova válka (TV seriál)
The Cage (S08E02)
The Eternity Ring (S08E01)
2011 Postcode (TV seriál)
2010 Foylova válka (TV seriál)
Posed (S07E03)
Ruský dům (S07E01)
2008 Merlin (TV seriál)
Smrt krále (S01E12)
Legenda jednorožců (S01E11)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
2007 Smrtící mobil (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 William and Mary (TV seriál)
1999 The Last Train (TV seriál)
1997 Ivanhoe (TV seriál)
1992 The Blackheath Poisonings (TV seriál)
1988 The Fear (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Gems (TV seriál)
1983 Alfresco (TV seriál)
1981 Wood and Walters (TV seriál)

Hudební videoklipy

1986 Level 42 - Lessons In Love (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky