foto

Ricky Champ

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 AmStarDam
2015 Dobrodružství ze Země Nezemě (TV film)
Holy Thursday
Královská noc
Mortdecai: Grandiózní případ
2013 Titus
U Konce světa
2009 Hamlet (TV film)
2007 Hotel Very Welcome
2006 Lekce řízení

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Nikdo (S06E08)
Zlomený muž (S06E07)
2015 Crims (TV seriál)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
2013 Plebs (TV seriál)
Youngers (TV seriál)
2012 Dead Boss (TV seriál)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)
Rev. (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2012 Simon Schama: Shakespeare a my (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace