foto

Ricky Champ

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Paddington 2
2016 AmStarDam
2015 Dobrodružství ze Země Nezemě (TV film)
Holy Thursday
Královská noc
Mortdecai: Grandiózní případ
2013 Titus
U Konce světa
2009 Hamlet (TV film)
2007 Hotel Very Welcome
2006 Lekce řízení

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Nikdo (S06E08)
Zlomený muž (S06E07)
2015 Crims (TV seriál)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
The Cutter (E03)
Mr Hyde (E02)
2013 Plebs (TV seriál)
Youngers (TV seriál)
2012 Dead Boss (TV seriál)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Him & Her (TV seriál)
Rev. (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Broken (S03E01)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Snáze čelit zlu, které známe (S04E01)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2012 Simon Schama: Shakespeare a my (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace