foto

Sam Duke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The College Admissions Scandal (TV film)
2017 Beyond the Sun
Everfall
2013 Love Me
When Calls the Heart (TV film)
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
The Truth Below
2008 Čtyřicítka na krku (TV film)

TV seriály

2017 Wynonna Earp (TV seriál)
Shed Your Skin (S02E02)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
2010 Malý princ (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky