foto

Heather Locklear

  • nar. 25.9.1961 (58 let)
    Westwood, California, USA

Biografie

Heather Deen Locklear se narodila v kalifornském Westwoodu jako nejmladší ze čtyř dětí. Má sestry Laure a Doplen a bratra Marca. Její matka Diana byla produkční u společnosti Disney a otec William Robert administrátorem na kalifornské univerzitě. Poté, co musela na střední škole odejít ze skupiny roztleskávaček, začala navštěvovat divadelní kroužek a zjistila, že její pravou vášní je herectví. Při studiu na univerzitě začala Heather s modelingem a začala se také objevovat v reklamách.

Její televizní kariéra začala účinkováním ve dvou seriálech z dílny producenta Aarona Spellinga, a to DYNASTIE a T.J. HOOKER. V soap opeře DYNASTIE ztvárnila mladičkou Sammy Jo Carringtonovou a v HOOKEROVI policistku Stacy Sheridanovou. Na přelomu let 1981 a 1982 pracovala na obou těchto seriálech současně. Po úspěchu v těchto seriálech přišla na počátku na počátku 90. let nabídka na účinkování v seriálu MELROSE PLACE. Sledovanost tohoto seriálu totiž nebyla taková, jak producenti očekávali a od obsazení Heather do jedné z hlavních rolí si slibovali její zvýšení. Heather tuto nabídku přijala a získala tak roli ctižádostivé a vypočítavé Amandy Woodwardové. V době svého účinkování v Melrose Place inkasovala za jednu epizodu honorář 100 000 dolarů. Po úspěšném účinkování v DYNASTII a MELROSE PLACE přišly další nabídky a Heather získala například jedu z hlavních rolí v komediálním seriálu z prostředí newyorské radnice VŠICHNI STAROSTOVI MUŽI, objevila se v i v seriálu ALLY MCBEALOVÁ nebo v seriálu z doktorského prostředí SCRUBS. Kromě seriálu si Heather zahrála i v několika filmech. Objevila se po boku Bette Miller, Goldie Hawn a Diane Keton v komedii KLUB ODLOŽENÝCH ŽEN, společně s Brittany Murphy a Dakotou Fanning si pak zahrála v romantické komedii HOLKY Z LEPŠÍ SPOLEČNOSTI. V roce 2005 si v komedii PAN BOŽSKÝ zahrála svobodnou matku Jean Hamiltonovou, které se její pubertální dcera Holly (Hilary Duff) snaží najít partnera. V poslední době diváci mohli vidět Heather v pilotním filmu k seriálu HANNAH MONTANA a v komediálním seriálu zaměřeném na problematiku manželských a partnerských vztahů RULES OF ENGAMEMENT.

V letech 1986 až 1993 byla provdaná za bubeníka skupiny Motley Crue Tomyho Lee, ale manželství skončilo rozvodem. V prosinci 1994 se provdala za Richieho Samboru, člena rockové skupiny Bon Jovi, ale i toto manželství skončilo v dubnu 2007 rozvodem. Z manželství s Richiem má dceru Avu Elizabeth, která se narodila v říjnu 1997.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hra na lásku (TV film)
2013 Scary Movie 5
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
2009 Flying By
2008 Čtyřicítka na krku (TV film)
2007 Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
Oranges
2006 Women of a Certain Age (TV film)
2005 Dokonalý chlap
2003 Holky z lepší společnosti
Looney Tunes: Zpět v akci
Once Around the Park (TV film)
Too Many Lovers (TV film)
1997 Rána jistoty
Řeč peněz
1996 Klub odložených žen
Shattered Mind (TV film)
1995 Texaská spravedlnost (TV film)
1993 Pád do tmy (TV film)
Waynův svět 2
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
Iluze (TV film)
Nebezpečná podobnost (TV film)
1991 Dynastie: Shledání (TV film)
Her Wicked Ways (TV film)
Velké sousto
1990 Bohatí muži, svobodné ženy (TV film)
Jury Duty: The Comedy (TV film)
1989 Návrat muže z bažin
1988 Rock 'n' Roll Mom (TV film)
1986 T.J. Hooker: Blood Sport (TV film)
1984 Městský zabíječ (TV film)
Ohnivé oči
1981 Return of the Beverly Hillbillies, The (TV film)
Twirl (TV film)
1979 Tales of the Unexpected (TV film)

TV seriály

2017 Too Close to Home (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Gloves Are Off (S03E14)
2016 Too Close to Home (TV seriál)
Highway 16 (S01E03)
Alabama (S01E02)
Dangerously Close (S01E01)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Gone in a Flash (S03E10)
Shoot to Thrill (S03E09)
Out of the Blue (S03E08)
další epizody (10)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Wilshire (E18)
Santa Fe (E16)
Mulholland (E15)
další epizody (5)
2009 Melrose Place (TV seriál)
San Vicente (E12)
June (E11)
Cahuenga (E10)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Engagement Party (S02E07)
Audrey's Sister (S02E02)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Škodolibost (S02E02)
Černá vdova (S02E01)
2004 LAX (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Žádný čichání ani balení (S01E21)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj sladký život (S02E08)
Můj první krok (S02E07)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Přítel v nouzi (S06E22)
Příběh čtyř měst (S06E21)
Kdo to tu mlčí (S06E20)
další epizody (10)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Kancelář střetů (S06E12)
Čínská čtvrť (S06E11)
Souboj (S06E10)
další epizody (25)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Old Glory (S04E11)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hračkárna (S05E10)
Hamburgry hněvu (S05E09)
Všechno zlé pro něco... (S05E08)
další epizody (24)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Caitlin na večeři (S04E12)
Mustang Mikey (S04E11)
Vrátný zvoní dvakrát (S04E10)
další epizody (12)
Melrose Place (TV seriál)
Asses to Ashes (S07E35)
Dead Men Don't Shut Up (S07E34)
Lexi Gets Stiffed (S07E33)
další epizody (16)
1998 Herkules (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
The Usual Santas (S07E19)
Suddenly Sperm (S07E18)
When Cheerleaders Attack (S07E17)
další epizody (32)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
A Tree Talks in Melrose (S06E13)
A Bump in the Night (S06E12)
Everybody Comes to Kyle's (S06E11)
další epizody (33)
1996 Muppets Tonight! (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Crazy Love (S05E13)
Quest for Mother (S05E12)
Sole Sister (S05E11)
další epizody (30)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Oy! to the World (S04E15)
Two Flew Over the Cuckoo's Nest (S04E14)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
další epizody (30)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Holiday on Ice (S03E15)
Sex, Drugs and Rockin' the Cradle (S03E14)
Just Say No (S03E13)
další epizody (31)
1993 Melrose Place (TV seriál)
Under the Mistletoe (S02E15)
Strange Bedfellows (S02E14)
Duet for One (S02E13)
další epizody (29)
1992 Batman (TV seriál)
Prophecy of Doom (S01E22)
Melrose Place (TV seriál)
Vánoce v Melrose (S01E18)
Jake proti Jakovi (S01E17)
Celá pravda (S01E16)
další epizody (6)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
Going Places (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Dokumentární

2010 Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger
2001 Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story (TV film)
Charlie Sheen - hollywoodský divoch (TV film)
Dynasty: The E! True Hollywood Story (TV film)
1997 Behind the Music (TV seriál)
Intimate Portrait: Heather Locklear (TV film)
1995 Bon Jovi: Live from London (koncert)
1992 HBO First Look (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)