foto

Michael Taylor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Vesmírná loď Galactica - Krev a chrom
2009 Virtuality (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)

TV seriály

2019 Into the Badlands (TV seriál)
Prokletí rudého deště (S03E14)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Slepí kanibalové (S03E04)
Leopard líčí na Králíčka (S03E03)
2017 Into the Badlands (TV seriál)
Meč padající hvězdy (S02E03)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Černá díra Kalkaty (S04E02)
2013 Defiance (TV seriál)
Past Is Prologue (S01E11)
The Devil in the Dark (S01E03)
Pilot (S01E01)
2010 Caprica (TV seriál)
Here Be Dragons (E17)
False Labor (E13)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sine Qua Non (S04E08)
The Ties That Bind (S04E03)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Friendship jedna (S07E20)
Roztříštěný v čase (S07E10)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Mezihvězdná rallye (S07E03)
Zuřivost (S06E23)
Společenstvo (S06E16)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Malý krok (S06E08)
Dračí zuby (S06E07)
Alice (S06E05)
další epizody (9)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
Bylo nebylo (S05E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Za svitu luny (S06E19)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vzkříšení (S06E08)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ozvěny minulosti (S05E08)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vzácná návštěva (S04E02)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2009 Virtuality (TV film) - povídka

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace