foto

Marcus Michalski

  • nar. 1971
    Ruit auf den Fildern, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Noc před očima (TV film)
2007 Reine Geschmacksache
2005 Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2001 Caravan
2000 Verlorene Kinder (TV film)

TV seriály

2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky