foto

Marcus Michalski

  • nar. 1971
    Ruit auf den Fildern, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Noc před očima (TV film)
2007 Alkagolik (studentský film)
Reine Geschmacksache
2005 Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2001 Caravan
2000 Verlorene Kinder (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Herrgottsbescheißerle (S05E22)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky