foto

Douglas Dean

  • nar. 20.1.1973 (46 let)
    Dover, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Curse of the Blind Dead
Šampion
2017 Illusions
2016 The Young Messiah
2015 Stalking Eva
The Imago
2014 La strada dritta (TV film)
2013 Nejvyšší nabídka
2012 Barabbas (TV film)
2011 Amanda Knox: Vražda v Itálii (TV film)
Svatá rodina
2008 Carnera: The Walking Mountain
2006 Ghostboat (TV film)
Tichý Don

TV seriály

2018 Penny z M.A.R.Su (TV seriál)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Zjevení Páně (S01E08)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
Mia a já (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)

Dokumentární

2012 Hemingway Unknown (TV film) - vyp.
2010 Lidé, kteří okrádají bohy (TV film) - vyp.
2009 Terst - město mezi Východem a Západem (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky