foto

Douglas Dean

  • nar. 20.1.1973 (44 let)
    Dover, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Young Messiah
2015 Stalking Eva
The Imago
2013 Nejvyšší nabídka
2012 Barabbas (TV film)
2011 Amanda Knox: Vražda v Itálii (TV film)
Svatá rodina
2008 Carnera: The Walking Mountain
2006 Ghostboat (TV film)
Tichý Don

TV seriály

2016 Medici: Masters of Florence (TV seriál)
Epiphany (E08)
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
Mia a já (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)

Dokumentární

2012 Hemingway Unknown (TV film) - vyp.
2010 Lidé, kteří okrádají bohy (TV film) - vyp.
2009 Terst - město mezi Východem a Západem (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace