foto

Hertha Schell

  • nar. 4.4.1945 (76 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nečekaná láska (TV film)
2009 Nouzové přistání (TV film)
2008 Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
2004 Fräulein Phyllis
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
1997 Lamorte (TV film)
1995 Ich gelobe
1993 Schöndorf muß sauber bleiben
1986 Wohin und zurück - Teil 3: Welcome in Vienna (TV film)

TV seriály

2014 CopStories (TV seriál)
Dreck (S02E05)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Kein Gestern, kein Heute, kein Morgen (S08E12)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Du sollst nicht töten (S04E05)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Saubermacher (S01E02)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
Schotter (S04E12)
In Vino Veritas (S04E11)
další epizody (11)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
Ein neues Leben (S03E12)
Um das Leben (S03E11)
další epizody (13)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
Der Preis der Wahrheit (S02E11)
další epizody (13)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
Beugehaft (S01E25)
Unheile Welt (S01E23)
další epizody (21)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Klare Entscheidungen (S01E02)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrt spolužáka (S04E02)
1995 Der Salzbaron (TV seriál)
Kaiserwetter (E03)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Verwirrte Gefühle (E02)
Fremde Welten (E01)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)

Divadelní záznam

1999 Sonny Boys (divadelní záznam)
1972 Fegefeuer in Ingolstadt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky