foto

Dick Wolf

  • nar. 20.12.1946 (71 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Školní vázanky
1988 Maškaráda
1987 Země nikoho
1981 Gas
1978 Skateboard

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
Down By Law (S03E10)
On Shaky Ground (S03E09)
Lemons and Lemonade (S03E08)
další epizody (6)
Chicago P.D. (TV seriál)
Breaking Point (S05E17)
Profiles (S05E16)
Sisterhood (S05E15)
další epizody (8)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Tycoon (E13)
Fool Me Twice (E12)
AQD (E11)
další epizody (13)
Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Trust Your Gut (S03E03)
Nothing to Fear (S03E02)
další epizody (19)
Chicago P.D. (TV seriál)
Monster (S05E09)
Politics (S05E08)
Care Under Fire (S05E07)
další epizody (24)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Inherent Bias (S02E07)
Alternative Medicine (S02E06)
další epizody (22)
Chicago P.D. (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
300,000 Likes (S04E07)
Some Friend (S04E06)
další epizody (22)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Fallback (S01E03)
iNO (S01E02)
další epizody (4)
Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (23)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
Nobody Touches Anything (S03E07)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
1997 Feds (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 South Beach (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody's Favorite Bagman (S01E06)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Gideon Oliver (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Dokumentární

2002 Crime & Punishment (TV seriál)
2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Super
1987 Země nikoho
1978 Skateboard

Dokumentární

2009 The Doors - When You're Strange

Herecká filmografie

Filmy

1988 Maškaráda

TV seriály

2012 Griffinovi (TV seriál)
Ratings Guy (S11E02)

Dokumentární

2004 TV Land Moguls (TV seriál)
2002 TV's Most Censored Moments (TV film)
1998 Intimate Portrait: Jaclyn Smith (TV film)
NY TV: By the People Who Made It - Part I & II
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

TV pořady

2004 Tavis Smiley (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1992 Školní vázanky - povídka
1981 Gas - povídka
1978 Skateboard - povídka

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 F.B.I. (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Remember Me Too (S19E24)
Remember Me (S19E23)
Mama (S19E22)
další epizody (16)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Intent (S19E08)
Something Happened (S19E07)
Unintended Consequences (S19E06)
další epizody (23)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Broken Rhymes (S18E06)
Rape Interrupted (S18E05)
Heightened Emotions (S18E04)
další epizody (20)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Depravity Standard (S17E09)
Melancholy Pursuit (S17E08)
Patrimonial Burden (S17E07)
další epizody (23)
2014 Law & Order: UK (TV seriál)
Repeat to Fade (S08E08)
Hard Stop (S08E07)
Bad Romance (S08E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
Výsada manželů (S16E08)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
další epizody (24)
2013 Law & Order: UK (TV seriál)
Dependent (S07E06)
Mortal (S07E05)
Fatherly Love (S07E04)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anonymní násilníci (S15E09)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
Neladící hlasy (S15E07)
další epizody (24)
2012 Law & Order: UK (TV seriál)
Fault Lines (S06E07)
Dawn Till Dusk (S06E06)
Line Up (S06E05)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dreams Deferred (S14E09)
Lessons Learned (S14E08)
Vanity's Bonfire (S14E07)
další epizody (22)
2011 Law & Order: UK (TV seriál)
Deal (S05E06)
Intent (S05E05)
Tick Tock (S05E04)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
Ikarův pád (S10E07)
Mrtvola v parku (S10E06)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spiraling Down (S13E10)
Lost Traveler (S13E09)
Educated Guess (S13E08)
další epizody (24)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Skeletons (S04E06)
Help (S04E05)
Duty of Care (S04E04)
další epizody (19)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tři v jednom (S09E16)
Špatná společnost (S09E15)
Palimpsest (S09E14)
další epizody (16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Gray (S12E09)
Penetration (S12E08)
další epizody (24)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Alesha (S01E07)
Paradise (S01E06)
Buried (S01E05)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Revoluce (S08E16)
Alfa pes (S08E15)
Závažný případ (S08E14)
další epizody (16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
Perverted (S11E09)
Turmoil (S11E08)
další epizody (22)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
Poslední pomazání (S07E21)
Sousedská hlídka (S07E20)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smut (S10E10)
PTSD (S10E09)
Persona (S10E08)
další epizody (19)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
Nesvázaný (S07E09)
Obrana a útok (S07E08)
další epizody (23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
Paternity (S09E09)
Fight (S09E08)
další epizody (23)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Seriálová hvězda (S06E09)
Domácí válka (S06E08)
Prostá duše (S06E07)
další epizody (22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Choreographed (S08E09)
Cage (S08E08)
Underbelly (S08E07)
další epizody (20)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S05E09)
Zachránit si tvář (S05E08)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
další epizody (23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
Bouře (S07E10)
Útěk z domova (S07E09)
další epizody (24)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
Nic než stříbro (S04E08)
Drahocenné děti (S04E07)
další epizody (21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Bezmocné ženy (S06E09)
Pochybnost (S06E08)
další epizody (24)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Dead Wives Club (S15E02)
Paradigm (S15E01)
C.O.D. (S14E24)
další epizody (16)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
Prorok (S03E08)
Vrah mezi námi (S03E07)
další epizody (23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk (S05E11)
Otřes (S05E10)
Kontrola (S05E09)
další epizody (26)
Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Compassion (S14E09)
Embedded (S14E08)
další epizody (25)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Cesta k Bohu (S02E08)
Sestry (S02E07)
další epizody (21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Juvenile (S04E09)
Waste (S04E08)
další epizody (23)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Wheel (S13E09)
Asterisk (S13E08)
Open Season (S13E07)
další epizody (24)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Spořádaný doktor (S01E09)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
Pěstouni (S03E09)
Dědictví (S03E08)
další epizody (23)
Právo a pořádek (TV seriál)
3 Dawg Night (S12E09)
The Fire This Time (S12E08)
Myth of Fingerprints (S12E07)
další epizody (25)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Asunder (S02E07)
Noncompliance (S02E06)
další epizody (21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Thin Ice (S11E08)
Amends (S11E07)
Burn Baby Burn (S11E06)
další epizody (23)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stocks & Bondage (S01E09)
Stalked (S01E08)
Uncivilized (S01E07)
další epizody (9)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sundown (S10E09)
Blood Money (S10E08)
Patsy (S10E07)
další epizody (24)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
Punk (S09E08)
Venom (S09E07)
další epizody (23)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Ritual (S08E10)
Burned (S08E09)
Shadow (S08E08)
další epizody (25)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Business (S07E08)
Deadbeat (S07E07)
Double Blind (S07E06)
další epizody (23)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Angel (S06E08)
Humiliation (S06E07)
Paranoia (S06E06)
další epizody (22)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
Virtue (S05E08)
Precious (S05E07)
další epizody (21)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
Born Bad (S04E09)
American Dream (S04E08)
další epizody (21)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
Point of View (S03E09)
Prince of Darkness (S03E08)
další epizody (21)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
His Hour Upon the Stage (S02E11)
Heaven (S02E10)
Renunciation (S02E09)
další epizody (22)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
Prisoner of Love (S01E10)
Indifference (S01E09)
další epizody (11)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace