foto

Robert Naegele

  • nar. 23.6.1925
    Nattenhausen, Krumbach, Bayern, Německá říše
  • zem. 9.1.2016 (90 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ein Geschenk des Himmels (TV film)
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)
1989 Nekonečný příběh 2
Wallers letzter Gang
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)
Tatort - Sein letzter Wille (TV film)
1985 Treffpunkt Leipzig (TV film)
1984 Rézinka u dvora
Wie im Paradies oder Ein gnadenloser Tag im Leben des Alois B. (TV film)
1981 Alberta und Alice oder Die Unterwerfung (TV film)
Tatort - Usambaraveilchen (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
Tatort - Alles umsonst (TV film)
1978 Diener und andere Herren (TV film)
Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
Tatort - Schwarze Einser (TV film)
Väter und Söhne (TV film)
1976 Chci jen, abyste mě milovali (TV film)
Das Brot des Bäckers
Elixiere des Teufels, Die
1975 Tatort - Schöne, Belinda (TV film)
Tristan (TV film)
1974 Tatort - Der Mann aus Zimmer 22 (TV film)
Zwei himmlische Dickschädel
1973 Die Tausenderreportage
Gabriel (TV film)
1972 Betreten verboten (TV film)
Einfach davonsegeln! (TV film)
Happy End oder Wie ein kleines Heilsarmeemädchen Chicagos größte Verbrecher in die Arme der Gesellschaft zurückführte (TV film)
Hoopers letzte Jagd (TV film)
Sie liebten sich einen Sommer
Tatort - Kennwort Fähre (TV film)
1971 Brautwerbung (TV film)
Chopin-Express (TV film)
Der Hitler/Ludendorff-Prozeß - Szenen aus einem Hochverratsprozeß in einer Republik ohne Republikaner (TV film)
Der Mann aus London (TV film)
Zelle, Die
1970 Der Portland-Ring (TV film)
Kriminalmuseum - Wer klingelt schon zur Fernsehzeit? (TV film)
1969 Die Verschwörung (TV film)
Ehepaar sucht gleichgesinntes
Eine Frau ohne Bedeutung (TV film)
Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
Liebe durch die Hintertür
Madame und ihre Nichte
Nachrichten aus der Provinz (TV film)
Palace-Hotel (TV film)
1968 König Richard II. (TV film)
Stimme im Glas, Die (TV film)
1967 Jack of Diamonds
Paradies auf Erden (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
Der Heiratsschwindler heiratet (TV film)
Richter von London, Der (TV film)
1965 Cyprienne oder Lassen wir uns scheiden! (TV film)
Kriminalmuseum - Die Brille (TV film)
Leutnant Nant (TV film)
Verhör am Nachmittag (TV film)
1964 Duell, Das (TV film)
Eurydike (TV film)
Seitensprung, Der
1963 Dantons Tod (TV film)
1959 Hubertusjagd
1953 Solange Du da bist

TV seriály

1994 König von Bärenbach, Der (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Reise nach Amerika (2) (S02E02)
Die Reise nach Amerika (1) (S02E01)
1986 Der Eugen (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Köberle kommt (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Das Haus der Krokodile (TV seriál)
Der Anwalt (TV seriál)
Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Zwickelbach & Co. (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
Hoftheater (TV seriál)
PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kli-Kla-Klawitter (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Butler Parker (TV seriál)
Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
1971 Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
Toni und Veronika (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
Stewardessen (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
Verräter (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Das ist Stern schnuppe (TV seriál)
Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky