foto

Rudolf Růžička

  • nar. 29.10.1943 (75 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1990 Parta za milión
1989 Cesty ze slepých map (TV film)
1987 Správná trefa
1982 Motiv (TV film)
1975 Nehoda (TV film)
1973 Papír (TV film)
1972 Uprostřed babího léta ve stepi zahoukal vlak (TV film)
1968 Bitva na Červeném poli (studentský film)

TV seriály

1988 Divadlo jednoho diváka (TV seriál)

Dokumentární

1970 Pastorále aneb Vánoce v Čechách (TV film)
U nás doma (TV film)

TV pořady

1983 Sešlost (TV pořad)
1976 Inventura Písniček pod rentgenem (TV pořad)
1975 Dostaveníčko na Vysočině (TV pořad)
1974 Dostaveníčko u draka (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Nehoda (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2002 Konec světa v srdci Evropy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace