foto

Tim Wellburn

  • nar. 1939

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Fortune
2008 The View from Greenhaven
2007 September
2004 Jessica (TV film)
The Crop
2003 Na tenkém ledě (TV film)
2001 Nevěsta větru
Serenades
1999 Airtight (TV film)
1998 Zásah do srdce (TV film)
1997 Cesta do ráje
1996 Nenápadné lži
1995 Back of Beyond
Temné vody
1994 Sedmé patro
Zděšení
1993 Rozsudek noci
1992 Pevnost
1991 Černé roucho
1990 Ring of Scorpio (TV film)
1989 Mstitel
1987 Les Patterson Saves the World
Měsíc nad buší (TV film)
Nebezpečná hra
1986 Fringe Dwellers, The
1985 Burke & Wills
1984 Coolangatta Gold, The
1983 Kitty and the Bagman
Undercover
1982 Fluteman
1981 The Killing of Angel Street
Šílený Max 2 - Bojovník silnic
1980 Řetězová reakce
1979 Cathy's Child
Journalist, The
1978 Irčan
1977 Barnaby and Me (TV film)
1976 Caddie
1974 Stěhování
1973 Avengers of the Reef

TV seriály

2011 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2008 Rogue Nation (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1991 Odvrácená strana ráje (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1981 Bellamy (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1973 Miláček slonů (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky