foto

Eva Gašparová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Oslava (studentský film)
2012 Intrigy
1991 Sluha dvoch pánov (TV film)
1988 O láske a slávikoch (TV film)

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Dvojitá tvár (S02E16)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Dobrodružstvo so šiestimi Napoleónmi (E02)
Vraždy na ulici Morgue (E01)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
Filmový režisér (E04)

Divadelní záznam

2016 Výkriky bez ozveny (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky