foto

Les Healey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Eden Lodge
2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2010 Meant to Be
2009 The Hessen Affair
2008 The Box Collector
2007 Highlander 5
Waiting for Dublin
2005 The Stepfather (TV film)
2003 Absolutní láska (TV film)
2002 Tichý pláč
1999 Kouzelná zahrada
Ve jménu lásky (TV film)
1998 Francouzova zátoka (TV film)
Krupiér
1997 Downtime
1996 True Blue
1995 The Passion of Darkly Noon
1992 1492: Dobytí ráje
1990 Burndown
1987 Second Victory, The

TV seriály

2016 The Royals (TV seriál)
Together with Remembrance of Ourselves (S03E01)
2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2007 Lilies (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Egypt (TV seriál)
Chrám Ramesse Velikého (E04)
Faraón a dobrodruh (E03)
Prokletí Tutanchamona (E02)
další epizody (4)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Flashback (S02E05)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Sleeper (S01E07)
Mercy (S01E04)
2000 Starhunter (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace