foto

Terence Rigby

  • nar. 2.1.1937
    Erdington, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.8.2008 (71 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Flick
2005 Říkejte mi Kubrick
2003 Úsměv Mony Lisy
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
2000 Essex Boys
1999 Great Expectations (TV film)
Plunkett & Macleane
Šimon Mág
1998 Královna Alžběta
Princ studentem (TV film)
1997 Zítřek nikdy neumírá
1995 England, My England
Smích ze záhrobí
1994 A Summer Day's Dream (TV film)
1993 Mladí Američané
1990 The Children
The Investigation: Inside a Terrorist Bombing (TV film)
1989 Aféra Profumo
1988 Testimony
1985 A Month in the Country (TV film)
Lace II (TV film)
1984 Lace (TV film)
1983 Znamení čtyř (TV film)
1982 Anyone for Denis? (TV film)
1980 Žoldáci
1978 Daleká cesta za domovem
1973 Homecoming, The
1971 Chyťte Cartera
1967 Nehoda

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
1997 Born to Run (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 Beiderbecke Connection, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 The Beiderbecke Affair (TV seriál)
The Detective (TV seriál)
1984 Dravci (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Sharing Time (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Spooky (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
The Hound of the Baskervilles (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1979 Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Tales of Unease (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sat'day While Sunday (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Taxi! (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace