foto

Anette Hellwig

  • nar. 9.12.1970 (48 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dead
2005 In Liebe eine Eins (TV film)
2003 Ehespiele (TV film)
Tausche Firma gegen Haushalt (TV film)
2001 Die Bademeister - Busen, Beton, Bieralarm (TV film)
2000 Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopfgeldjäger (TV film)
1998 Der dreckige Tod (TV film)
Ohnivý běžec (TV film)
Papa, ich hol' dich raus (TV film)
Ufos über Waterlow (TV film)
1997 Falsche Liebe (TV film)
Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Leben danach - Himmlische Aussichten, Das
1994 Blaue, Der
1993 Stich ins Herz (TV film)
Tak daleko, tak blízko!

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Biester, Die (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Helicops (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Feuerengel (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Duell zu dritt (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Flotter Dreier, Ein (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Drei zum Verlieben (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace