foto

Danilo Donati

  • nar. 6.4.1926
    Suzzara, Lombardie, Itálie
  • zem. 1.12.2001 (75 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Tichý Don (TV film)
2002 Pinocchio
1997 Marianna Ucrìa
1996 Magi randagi, I
1994 C'è Kim Novak al telefono
1991 Úctyhodná žena (TV film)
1989 Francesco
1987 Interview
1986 Momo
1985 Rudá Sonja
1980 Flash Gordon
1979 Hurikán
1977 Velké vyváření
1973 Amarcord
1972 Roma

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Life After Flash - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky