foto

Jan Novák

  • nar. 17.11.1972 (45 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nejkrásnější hádanka
1997 Celý muž (TV film)
1996 O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)
1995 Zlatník Ondra (TV film)
1993 Sedmero krkavců (TV film)
1991 Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
1990 Husarská čest (TV film)
1989 Konec starých časů
Slunce, seno a pár facek
1988 Černovláska (TV film)
1987 O zatoulané princezně
1986 Bratr a sestra (TV film)
Hrdlička (TV film)
1985 Případ ukradených vědomostí (TV film)
Žáku Kašíku, nežeň se! (TV film)
1984 Noc smaragdového měsíce
1983 Bráška (TV film)
O hodném Fridolínovi a zlé Józe (TV film)
Rohy (TV film)
1982 Jehla (TV film)
1981 Dubové čarování (TV film)
Jak Kačenka hledala tátu (TV film)

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
1990 Obyčejná koňská historie (TV seriál)
1985 Kamarádi Dobré vody (TV seriál)
Piesočná potvorka (TV seriál)
1984 Bambinot (TV seriál)
1977 Novinárske rozprávky (TV seriál)

Dokumentární

1999 Osudy hvězd: Konec mladých časů... Jan Novák (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace