foto

Enikő Börcsök

  • nar. 28.1.1968 (52 let)
    Mezőtúr, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Szokásjog (studentský film)
2018 Farsang
2017 Lerepül a hülye fejetek
Řezník, kurva a jednooký muž
2016 Mysli na mě
2015 Středeční dítě
2014 Země bouří
2013 A galamb papné (TV film)
Boží šichta
Tünet
Velký sešit
2012 Aglaja
Za zavřenými dveřmi
2011 Ármány és szerelem Anno 1951 (TV film)
2009 Prima Primavera
2004 Mélyen örzött titkok
Nepohřbený muž
2003 Maďarská krása
Rózsovy písně
2002 Sobri
2001 Paszport
Poslední večeře u arabského šedáka
Skleněný tygr
2000 Egyszer élünk
1998 Szelidek (TV film)
1997 Benda színész eltünése
1993 A turné
1992 Milá Emo, drahá Bětko
Zsötem
1991 Három növér, A (TV film)
Melodráma
1990 Édes Anna (TV film)

TV seriály

2018 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 7 (S03E07)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Munkaügyek (TV seriál)
Erzsébetutalvány (S06E18)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (6)
2015 Válótársak (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2011 Állomás (TV seriál)
Izaura nagykönyve (S03E06)
Gólyaveszély (S03E05)
Laura (S03E04)
další epizody (6)
2010 Állomás (TV seriál)
Két év (S02E15)
Hónaljban szorít (S02E14)
A férj (S02E13)
2009 Állomás (TV seriál)
Horror (S02E12)
Irén szökése (S02E11)
Meghallgatás (S02E10)
další epizody (12)
2008 Állomás (TV seriál)
A fülbevaló (S01E11)
Egy kis ellenőrzés avagy a revizor nem vész el, csak átalakul (S01E10)
Józsi, a hős (S01E09)
další epizody (11)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 11 (E11)
1994 Kisváros (TV seriál)
A képtolvajok (E22)

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky