foto

Troy Gentile

  • nar. 27.10.1993 (25 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pig Lady
2009 Hotel pro psy
2008 Tvrďák Taylor
2007 9 Lives of Mara
Klikař Charlie
Nestanu se tvojí ženou
2006 Boží zápasník
Králové ro(c)ku
2005 Špatné zprávy pro Medvědy

TV seriály

2019 Schooled (TV seriál)
Lainey's All That (S01E02)
Goldbergovi (TV seriál)
Epizoda 22 (S07E22)
Epizoda 21 (S07E21)
Epizoda 20 (S07E20)
další epizody (35)
2018 Goldbergovi (TV seriál)
Yippee Ki Yay Melon Farmer (S06E10)
Bachelor Party (S06E09)
The Living Room: A 100 Percent True Story (S06E08)
další epizody (19)
2017 Goldbergovi (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S05E10)
Parents Just Don't Understand (S05E09)
The Circle of Driving Again (S05E08)
další epizody (24)
Americký táta (TV seriál)
The Witches of Langley (S14E09)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Han Ukkah Solo (S04E10)
Globetrotters (S04E09)
The Greatest Musical Ever Written (S04E08)
další epizody (24)
2015 Goldbergovi (TV seriál)
A Christmas Story (S03E10)
Wingmom (S03E09)
In Conclusion, Thanksgiving (S03E08)
další epizody (25)
Průměrňákovi (TV seriál)
Operace infiltrace (S06E18)
2014 Goldbergovi (TV seriál)
The Most Handsome Boy on the Planet (S02E09)
I Rode a Hoverboard! (S02E08)
A Goldberg Thanksgiving (S02E07)
další epizody (21)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Kara-Te (S01E11)
Shopping (S01E10)
Stop Arguing & Start Thanking (S01E09)
další epizody (11)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Starting Line (S02E02)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Do krajnosti (S05E03)

Dokumentární

2009 Home for Everyone: The Making of 'Hotel for Dogs', A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace