foto

Nnamdi Asomugha

  • nar. 6.7.1981 (38 let)
    Lafayette, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crown Heights
2015 Hello, My Name Is Doris
2012 Nezahrávej si s ohněm

TV seriály

2013 Kroll Show (TV seriál)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Scheherazade Job (S03E04)
2009 Cubed (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
The Game (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Crown Heights

Host

TV pořady

2001 The Best Damn Sports Show Period (TV pořad)
1970 NFL Monday Night Football (TV pořad)
1956 The NFL on CBS (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky