foto

Bobbie Read

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2007 Oběť zla
2005 Chaos
Kurýr 2
2004 Ztracený ráj
2003 Bezva parta
Láska mezi superstar
2001 Malý svědek
2000 Zavěste, prosím
1997 Con Air
1996 Oko za oko
Skála
1995 Mizerové
Nebezpečné myšlenky
1994 Ace Ventura: Zvířecí detektiv
První liga 2
1993 Neslušný návrh
1992 Kainova výchova
Všechno byla lež (TV film)
1991 Něco tomu chybí
Off and Running
1988 Tanec sladkých srdcí
1986 9 a 1/2 týdne

TV seriály

2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Dead Flowers (S02E09)
Shell Game (S02E08)
Home Sweet Home (S02E07)
další epizody (9)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
Fire in the Hole (S03E17)
Shrapnel and Alibis (S03E16)
další epizody (18)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
On a ona (S04E06)
Udavačka v šachtě (S04E05)
Prst v hnízdě (S04E03)
další epizody (11)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Rytíř na síti (S03E08)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
další epizody (19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
další epizody (24)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
Dívka v lednici (S01E08)
Muž v cele smrti (S01E07)
další epizody (9)
2002 Fastlane (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky