foto

Bruce Cervi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2002 Prezidentův muž 2: Ground Zero (TV film)

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1984 Street Hawk (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 J.O.E. and the Colonel (TV film)

TV seriály

2008 Life in General (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace