foto

David L. Bertman

  • nar. Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Čtyřicítka na krku
2011 Bad Mom (TV film)
Dance Fu
Líbat nevěstu zakázáno
2007 Frajeři v krabici
Lipshitz Saves the World (TV film)
Middle, The (TV film)
Ten Inch Hero
2001 Beethoven 4
2000 The Amati Girls
1999 Honba za diamanty
1998 Marriage Fool, The (TV film)
1997 976-WISH
1996 Fox Hunt
1990 Road Lawyers and Other Briefs

TV seriály

2019 The Unicorn (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Americká manželka (TV seriál)
Insta-Friends (S03E16)
Highs and Lows (S03E09)
The Code (S03E07)
další epizody (12)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Family Secrets (S02E07)
The Pig Whisperer (S02E06)
Boo-Who? (S02E05)
další epizody (12)
Tohle jsme my (TV seriál)
Tři věty (S01E13)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Power Couple (S01E07)
The Blow-Up (S01E06)
The Snub (S01E05)
další epizody (5)
Tohle jsme my (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Galavant (TV seriál)
The One True King (To Unite Them All) (S02E10)
Love and Death (S02E07)
Giants vs. Dwarves (S02E05)
další epizody (5)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Pilot (E01)
Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
Dungeons and Dragon Lady (S01E06)
Comedy Gold (S01E04)
další epizody (6)
Kevin from Work (TV seriál)
2014 Transparent (TV seriál)
The Wilderness (S01E06)
Wedge (S01E05)
The Neighbors (TV seriál)
There Goes the Neighbors' Hood (S02E22)
All That Jazzy Jeff (S02E21)
Close Encounters of the Bird Kind (S02E20)
další epizody (7)
2013 The Neighbors (TV seriál)
A Christmas Story (S02E11)
Good Debbie Hunting (S02E08)
Challoweenukah (S02E05)
další epizody (10)
2012 The Neighbors (TV seriál)
Juan of the Dead (S01E10)
Merry Crap-mas (S01E09)
50 Shades of Green (S01E07)
další epizody (6)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
In the Line of Getting Fired (S01E10)
To Friend a Predator (S01E08)
The Strike (S01E06)
další epizody (6)
2010 The Deep End (TV seriál)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dům neznamená domov (S05E22)
Nepříjemné překvapení (S05E21)
Ale já jsem Gilmorová (S05E19)
další epizody (6)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Už zase další výročí (S05E10)
A je po večírku (S05E08)
Drž se svého instinktu (S05E06)
další epizody (12)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zhyň, blbče (S04E08)
Nezapomenutelný vztah (S04E06)
Kuřecí, nebo hovězí? (S04E04)
další epizody (4)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Americká manželka (TV seriál)
Baby Crazy (S03E14)
Finding Fillion (S02E23)
The Anniversary (S02E13)
2017 Americká manželka (TV seriál)
The Club (S01E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace