Reklama

Reklama

Kolej, základ života

(seriál)
  • USA Undeclared
USA, (2001–2003), 6 h 23 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

Judd Apatow

Hrají:

Jay Baruchel, Carla Gallo, Charlie Hunnam, Monica Keena, Seth Rogen, Timm Sharp, Christina Payano, Loudon Wainwright III, Jarrett Grode, Jason Segel (více)
(další profese)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Steven, Lizzie, Lloyd, Rachel, Ron, Marshall - kamarádi, co spolu jsou na koleji, se konečně osamostatnili, připadají si svobodní, a tak zkouší všechno, co je napadne…
Seriál obsahuje veselé i vážné příhody této party studentů, kteří řeší problémy dospívání - lásku, kamarádství, zodpovědnost. (Aknah)

Recenze (12)

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Koho baví Apatowova produkce tak toho myslim potěší tenhle seriál tak trochu ve stylu "Machrů a Šprtů" - dokonce se tady v pár dílech objevují herci právě ze zmíněnýho seriálu - no a samozřejmě jednoho z hlavní čtveřice hraje Seth Rogen, kterej nezklame :) Potěšilo mě že se v jedný epizodě ukázal i Kyle Gass z Tenacious D nebo Adam Sandler hrající sama sebe, nepočítam tam občasný návštěvy Jasona Segela, coby stalkujícího přítele Erica. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vo všetkých ohľadoch len veľmi slabý vývar z Freaks and Geeks. Apatow akoby sa snažil urobiť divácky prístupnejšiu verziu svojho kultového seriálu, no výsledok je opačný. Najhoršie sú na tom postavy. Kým každá jedna vo Freaks and Geeks bola úžasná a prepracovaná, v Undeclared sa nenájde taká ani jedna. Jednotlivé charaktery sú ploché a odfláknuté, chémia nefunguje a do posledných dielov nie je jasný rozdiel v charakteroch niektorých z nich. Seriál tak zachraňujú cameá (či už Apatowovi dvorní herci alebo hviezdy ako Will Ferrell či Ben Stiller) a humor, ktorý sa derie do popredia najmä v druhej polovici seriálu. Sklamanie. 7/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Freaks and Geeks na vysokej? Ani nahodou. Ani stylom a ani kvalitou sa to k Freaks and Geeks ani zdaleka nepriblizuje. Postavy su v lepsom pripade nudne a v horsom otravne a humor je trapny. Ziadna retrostylizacia a ani popkulturne odkazy. Iba prizemne opilecke vtipy. Vyzera to, ze za genialitou Freaks and Geeks stoji skôr Feig ako Apatow, kedze tentokrat Feig reziroval iba jeden diel a serial vytvoril Apatow. Serial nezachranilo ani hviezdne herecke obsadenie a aj herci, ktori hrali vo Freaks and Geeks tu su uplne neznesitelni. Takze som vydrzal sledovat len 3 epizody. Velke sklamanie. 3/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že všemožné často i nevtipné sitcomy mají desítky dílů a záležitost jako Undeclared má jen ubohých pár epizod. Srovnání s Freaks & Geeks je poměrně na místě, byť Undeclared k mé nelibosti děj očesává o dramatickou linku a zanechává jen tu čistě komediální. Trpí tím především postavy, které občas dělají hovadiny, mění svoje priority díl od dílů a jednoduše působí málo uvěřitelně, někdy až trochu ploše. Apatow je v tom po stránce humoru ale rozhodně cítit, vulgarismy a fekální humor v tomto případě nechává stranou a osobně bych Undeclared mezi tu inteligentnější sortu komedií. Líbí se mi, že se v seriálu objevují herci charakterističtí právě pro Apatowy filmy - prakticky veškerý herecký ansámbl z Freaks & Geeks. Přesto na mě Undeclared působil tak trochu jako slabší odvar F&G, nejspíš proto, že tomu chybí nějaké to drama. Chtělo by to ještě něco víc než jen jiskření mezi Stevenem a Lizzie. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Na todle se člověk nebál zapnout TV. Machi a šprti na vysoký. Celkem to pobavilo a neublížilo. Dnešní TV nabídka je daleko více slabší. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorým človek nikdy nič nepokazí, avšak, jeho pozeranie mu ani nič extra nedá. Jud Appatow je skvelý režisér, ktorého filmy sršia humorom a tak to je aj v tomto prípade. Ale, ALE... keby môj vysokoškolácky život vyzeral aspoň trocha ako v Undeclared, moje srdce by plesalo šťastím. (Aspoň som si zase raz mohla vychutnať sexi hlas Setha Rogena ;)) ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nedosahuje to kvality ani zábavnosti Báječných let, či Machrů a šprtů, přesto poměrně vtipný seriál pro mladistvé. Dobrý je hlavně Seth Rogen, kterého si pamatuji už z Machrů. ()

LibertyX 

všechny recenze uživatele

Pohodovy serial, idealni na vsedni odpoledne. Prvni pulka skvela, zbytek uz trosku pokulhaval, bohuzel. Mimochodem Maxi, Adam Sandler tam opravdu byl a hral Adama Sandlera :-) ()

Reklama

Reklama