foto

Harriet Thorpe

  • nar. 8.6.1957 (61 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Writers Group
2016 Naprosto dokonalé
2012 City Slacker
2010 S.N.U.B!
2009 Calling, The
Mid Life Christmas (TV film)
2004 Svatba po židovsku
2003 Final Demand (TV film)
Holky z kalendáře
2000 Happy Birthday Shakespeare (TV film)
Mirrorball (TV film)
1999 Wetty Hainthropp Investigates (TV film)
1997 IMAX Nutcracker, The
1990 Život je sladký
1988 Mladý Toscanini
1987 Maurice
1986 Zázračný lékař
1985 Morons from Outer Space
1984 Tarzan
1982 Who Dares Wins

TV seriály

2016 Tři mušketýři (TV seriál)
The Queen's Diamonds (S03E04)
2014 The Secrets (TV seriál)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
2010 Material Girl (TV seriál)
2008 Beautiful People (TV seriál) - a.z.
2007 The Life and Times of Vivienne Vyle (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
2002 All About Me (TV seriál)
2001 Crossroads (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
1997 No Sweat (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
Curse of the Tiger Women (S07E08)
Exposed (S07E07)
Gavin Featherly R. I. P. (S07E06)
další epizody (8)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
Strach (S03E05)
The Brittas Empire (TV seriál)
Surviving Christmas (S06E08)
Snap Happy (S06E07)
Mr Brittas Falls in Love (S06E06)
další epizody (8)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E04)
Nemocnice (S02E01)
The Brittas Empire (TV seriál)
In the Beginning... (S05E09)
The Last Day (S05E08)
UXB (S05E07)
další epizody (17)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
The Stuff of Dreams (S03E06)
Sex, Lies & Red Tape (S03E05)
Two Little Boys (S03E04)
další epizody (6)
1992 Big One, The (TV seriál)
Me, You and Him (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Módní magazín (S01E06)
The Brittas Empire (TV seriál)
New Generations (S02E07)
Safety First (S02E06)
Mums and Dads (S02E05)
další epizody (7)
1991 Bottom (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
Assassin (S01E06)
Stop Thief (S01E05)
Underwater Wedding (S01E04)
další epizody (6)
Haló, haló! (TV seriál)
René v Anglii (S07E04)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
Mike & Angelo (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1985 Girls on Top (TV seriál)
Happy Families (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Dokumentární

2010 Behind the Blast Door
2004 Victoria Wood's Big Fat Documentary (TV seriál)
Znalec psí duše (TV seriál)
2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace