foto

Rodney Afif

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hotel Mumbai
2017 Ali se žení
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
2011 Elitní zabijáci
2009 My Year Without Sex
2007 Šťastné míle
2006 No Mail
2005 Azadi
2004 Josh Jarman
Love's Brother
2001 Serenades
2000 Halifaxová, soudní psychiatr - Nenávist horší než smrt (TV film)

TV seriály

2011 Winners & Losers (TV seriál)
2010 Offspring (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Sloní princezna (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2005 Scooter: Secret Agent (TV seriál)
2003 Welcher & Welcher (TV seriál)
2002 Bootleg (TV seriál)
Legacy of the Silver Shadow (TV seriál)
Marshall Law (TV seriál)
MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace