foto

Andrea Hoffmannová

  • nar. 21.7.1986 (31 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mladá herečka Andrea Hoffmannová si zahrála v novém snímku režiséra Rudolfa Havlíka Pohádky pro Emu, který od listopadu vysílají česká kina. V romantickém příběhu odehrávajícím se v adventní době ztvárnila Hoffmannová roli doktorky. Po roli úřednici ve filmu Zdeňka Trošky Strašidla a cukrářce ve snímku Jiřího Chlumského Špunti na vodě šlo o její třetí zkušenost před kamerou.

Rodačka z Brna vystudovala hudebně-dramatický obor na brněnské konzervatoři a osm let působila v angažmá ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti. Kromě herectví a rodiny se půvabná herečka věnuje také sportu, zajímá se o módu a ráda cestuje.

2media.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čertoviny
Dvě nevěsty a jedna svatba
Věčně tvá nevěrná
Zemřít šťastný
2017 Špunti na vodě
2016 Pohádky pro Emu
Strašidla
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)

Dokumentární

2007 Podle práva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace