foto

Andrea Hoffmannová

  • nar. 21.7.1986 (31 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudovala hudebně-dramatický obor na brněnské konzervatoři a osm let působila v angažmá ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti. Zahrála si například ve filmech Strašidla, Pohádky pro Emu, Špunti na vodě, Čertoviny či Věčně tvá nevěrná. S manželem Markem vychovává Andrea Hoffmannová dceru Anastázii. Kromě herectví a rodiny se půvabná herečka věnuje také sportu, zajímá se o módu a ráda cestuje.

2media.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
Po čem muži touží
Věčně tvá nevěrná
Zemřít šťastný
2017 Čertoviny
Špunti na vodě
2016 Pohádky pro Emu
Strašidla
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)

Dokumentární

2007 Podle práva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace