foto

Andrea Hoffmannová

  • nar. 21.7.1986 (33 let)
    Brno, Československo

Biografie

Vystudovala hudebně-dramatický obor na brněnské konzervatoři a osm let působila v angažmá ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti. Zahrála si například ve filmech Strašidla, Pohádky pro Emu, Špunti na vodě, Čertoviny či Věčně tvá nevěrná. S manželem Markem vychovává Andrea Hoffmannová dceru Anastázii. Kromě herectví a rodiny se půvabná herečka věnuje také sportu, zajímá se o módu a ráda cestuje.

2media.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zemřít šťastný
2019 Zakleté pírko
2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
Po čem muži touží
Věčně tvá nevěrná
2017 Čertoviny
Špunti na vodě
2016 Pohádky pro Emu
Strašidla

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)

Dokumentární

2007 Podle práva (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Vyrozumění (divadelní záznam)