foto

Richard P. Rubinstein

  • nar. 15.6.1947 (71 let)
    New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1982 Creepshow
1981 Rytíři
1978 Martin

TV seriály

1988 Příšery (TV seriál)

Dokumentární

2004 The Dead Will Walk
1989 Dokument o smrti

Režijní filmografie

Dokumentární

1973 The Winners (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace