foto

Richard P. Rubinstein

  • nar. 15.6.1947 (71 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1982 Creepshow
1981 Rytíři
1978 Martin

TV seriály

1988 Příšery (TV seriál)

Dokumentární

1989 Dokument o smrti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace