foto

Josh Schaeffer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Godzilla vs. Kong
2019 The Mandela Effect
Zlo s lidskou tváří
2018 Pacific Rim: Povstání
2017 Killer Black
Velká hra
2015 Cocked (TV film)
Demonic
2012 Would You Rather
2011 Mash Up (TV film)
The Adventures of Barry Baz (TV film)
2010 Brotherhood

TV seriály

2017 Detroiters (TV seriál)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Všechny svátky světa (S03E15)
2016 Zornův syn (TV seriál)
Poslední šance (E01)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Izolace (S02E17)
Když moudí bloudí (S02E13)
Černočerno (S02E11)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Lizard (S01E01)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Vánoční překvapení (S02E09)
Kulišárna (S02E07)
Cvrčci (S02E05)
další epizody (5)
2014 Enlisted (TV seriál)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
Ocupado... (S02E18)
The D... (S02E15)
Teddy Trouble... (S02E14)
další epizody (4)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
It's a Miracle... (S02E04)
Sexy People... (S02E03)
2009 Single Dads (TV seriál)
2008 Legend of Neil, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky