foto

Josh Schaeffer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Pacific Rim: Povstání
2017 Killer Black
Velká hra
2015 Cocked (TV film)
Demonic
2012 Would You Rather
2011 Mash Up (TV film)
The Adventures of Barry Baz (TV film)
2010 Brotherhood

TV seriály

2017 Detroiters (TV seriál)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Všechny svátky světa (S03E15)
2016 Zornův syn (TV seriál)
Poslední šance (E01)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Izolace (S02E17)
Když moudí bloudí (S02E13)
Černočerno (S02E11)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Lizard (S01E01)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Vánoční překvapení (S02E09)
Kulišárna (S02E07)
Cvrčci (S02E05)
další epizody (5)
2014 Enlisted (TV seriál)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
2009 Single Dads (TV seriál)
2008 Legend of Neil, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace