foto

Stephen Dunne

  • nar. 13.1.1918
    Northampton, Massachusetts, USA
  • zem. 2.9.1977 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Super táta
1971 Pan Wonka a jeho čokoládovna
Suddenly Single (TV film)
The Death of Me Yet (TV film)
The Late Liz
1962 Hand of Death
1961 The Explosive Generation
1958 Home Before Dark
I Married a Woman
1957 Ten Thousand Bedrooms
1956 Cha-Cha-Cha Boom!
1952 Above and Beyond
Lady Possessed
The Gentle Gunman
The WAC from Walla Walla
1951 From Rogues to Riches
1950 The Underworld Story
1949 Kazan
Law of the Barbary Coast
Miss Grant Takes Richmond
Rusty Saves a Life
The Big Sombrero
The Crime Doctor's Diary
1948 Temná minulost
The Return of October
The Woman from Tangier
1947 Mother Wore Tights
The Son of Rusty
When a Girl's Beautiful
1946 Colonel Effingham's Raid
Shock
1945 Doll Face
Junior Miss

TV seriály

1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Professional Father (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Studio 57 (TV seriál)
1953 My Favorite Husband (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1962 Your First Impression (TV pořad)
1961 Double Exposure (TV pořad)
1960 About Faces (TV pořad)
1958 The Bob Crosby Show (TV pořad)
1956 You're on Your Own (TV pořad)
1954 Red Skelton Revue (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Truth or Consequences (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace