foto

Robert Osterloh

  • nar. 31.5.1918
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 16.4.2001 (82 let)
    Los Osos, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Cooganův styl
Rosemary má děťátko
Shadow Over Elveron (TV film)
1967 Warning Shot
1966 The Oscar
1965 Young Dillinger
1960 Kdo seje vítr
1959 Warlock
1958 Fort Massacre
I Bury the Living
The Case Against Brooklyn
1957 Baby Face Nelson
1956 Hot Cars
Invaze lupičů těl
Johnny Concho
Star in the Dust
The Desperados Are in Town
1955 An Annapolis Story
Brutální sobota
Muž se zbraní
Seven Angry Men
1954 For the Defense (TV film)
Johnny Guitar
Riot in Cell Block 11
1953 Divoch
Private Eyes
The Royal African Rifles
Wicked Woman
1952 Mutiny
One Minute to Zero
Red Skies of Montana
The Ring
1951 Cave of Outlaws
Den, kdy se zastavila Země
Drums in the Deep South
Lupič
New Mexico
No Questions Asked
Osudné dopoledne
The Fat Man
The Great Missouri Raid
1950 A Lady Without Passport
Gun Crazy
Harbor of Missing Men
Right Cross
Southside 1-1000
The Palomino
711 Ocean Drive
1949 Bílý žár
City Across the River
I Cheated the Law
Illegal Entry
Křížem krážem
Pinky
The Doolins of Oklahoma
The Undercover Man
1948 Incident
Temná minulost

TV seriály

1972 Hec Ramsey (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
The Files of Jeffrey Jones (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace