foto

Martin Nicholson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Above Suspicion
2013 Horizon (TV film)
Smrt si říká malárie (TV film)
2009 Zlodějská partie
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2004 Sestra i matka (TV film)
2001 Tři slepé myšky (TV film)
2000 Growing Up Brady (TV film)
Phantom of the Megaplex (TV film)
Quints (TV film)
1999 Blue Valley Songbird (TV film)
1998 Bronx County (TV film)
Městečko Halloween (TV film)
Pokoušet osud (TV film)
1997 Five Desperate Hours (TV film)
Little Girls in Pretty Boxes (TV film)
1996 A Friend's Betrayal (TV film)
Dvě matky Zachariáše (TV film)
Pravá identita (TV film)
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Buď on nebo my (TV film)
Dad, the Angel & Me (TV film)
Nevyslovená pravda (TV film)
1994 Missing Parents (TV film)
Náhradní žena (TV film)
Without Warning (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1993 Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1992 Msta (TV film)
Nebezpečí lásky (TV film)
1989 Velkofilm
1987 Dům II
1982 Forbidden Zone
Zakázaný svět

TV seriály

2018 The Alienist (TV seriál)
Psychopathia Sexualis (E08)
A Fruitful Partnership (E02)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 1 (E01)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Hand of God (TV seriál)
A Flower that Bees Prefer (S01E09)
A Bird in Hand (S01E07)
He So Loved (S01E04)
další epizody (5)
2014 Marco Polo (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
2010 Outlaw (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Pan La Fleur (S05E08)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Six (E07)
His Visit: Day Three (E04)
další epizody (4)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Vedoucí postavení (S03E11)
Leviathan se usmívá (S03E08)
Dvouhlavá bestie (S03E05)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Related (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 The Beast (TV seriál)
2000 M.Y.O.B. (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)

Dokumentární

1987 Norman Rockwell: An American Portrait (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Day My Parents Ran Away, The (TV film)

TV seriály

1987 thirtysomething (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace