foto

Mahito Cudžimura

  • nar. 14.4.1930
    Setagaya, Tokyo, Japonsko
  • zem. 27.11.2018 (88 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mahó sensei Negima!: Mó hitocu no sekai
2008 Mahó sensei Negima!: Široki cubasa Ala Alba
2000 Supésutoraberázu
Šin Getter Robo tai Neo Getter Robo
1996 Eiga Nintama Rantaró
1995 Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki
Gekidžóban Slayers
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
Zukkoke sanningumi: Kusunoki jašiki no Guruguru-sama (TV film)
1994 Aozora šódžotai
Oira uchū no tankōfu
1993 Hello Kitty no Fushigi no Kuni no Alice (TV film)
Kiki to Lala no Hakučóza no ohime-sama
1992 Kórjú densecu Villgust
Zettai muteki Raidžin ó
1989 Bakusó Circuit Roman Twin
Gokiburitači no tasogare
Kidó keisacu Patlabor gekidžóban
1988 Ginga eijú densecu
Kidó keisacu Patlabor
Meió Project Zeorymer
Ryuu seiki
1987 Black Magic M-66
Lily C.A.T.
1986 Call Me Tonight
1984 Naušika z Větrného údolí
1981 Bremen Four (TV film)
1979 Tondemo nezumi daikacujaku (TV film)
1978 Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
1962 Otogi no sekai rjokó
Sindibádova dobrodružství

TV seriály

2006 Negima!? (TV seriál)
2005 Mahó sensei Negima! (TV seriál)
2003 E's Otherwise (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
2001 Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
1999 Arc the Lad (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Saint Luminous džogakuin (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Honó no bohjó (E18)
Eikó no šunkan (E17)
Šóriša (E16)
1997 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Tótoki mono (E10)
Inbó (E08)
Curugi no arudži (E07)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Ike! Inačú takkjúu (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Čirorin mura monogatari (TV seriál)
1991 Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1990 Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
1989 Jungle taitei (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
1985 Genmu senki Leda (TV seriál)
1984 Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
1981 Meiken Jolie (TV seriál)
1980 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1979 Paris no Isabelle (TV seriál)
1978 Perrine monogatari (TV seriál)
1976 Little Lulu to čiččai nakama (TV seriál)
1975 Arabian Nights: Sindbad no bóken (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
1970 Mahó no Mako-čan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace